Nyheter

Onsdag 29/08/18

Trening for inkludering!

Administrator

Sjekk ut hva våre deltakere og frivillige forteller om sine erfaringer i en artikkel med Inkluderingskoden og Frivillighet Norge. Les her: Trening mot smerter og for inkludering.

les mer »
Torsdag 02/08/18

Samling av brukerundersøkelser 2015-2017

Administrator

Helseforum for kvinner har samlet resultater fra tre eksterne brukerundersøkelser i perioden 2015-2017. Samlingen kan du lese her.

les mer »
Torsdag 28/04/16

Resultatrapport fra brukerundersøkelse 2015

Administrator

Helseforum for kvinner utførte i 2015 for første gang en ekstern brukerundersøkelse av vårt tiltak med bistand fra Helsedirektoratet og HIOA. Rapporten kan lastes ned i sin helhet her:  Resultatrapport fra brukerundersøkelse 2015

 

 

 

...

les mer »
Søndag 11/10/15

Veien til god helse og arbeid

Administrator

''Uten Helseforum for kvinner ville jeg, mannen min og mange andre kvinner vært syke, mistet jobben og blitt uføretrygdet eller sosialklienter. Og fremtiden for min datter ville heller ikke sett særlig lovende ut. For å hjelpe andre i samme situasjon vil jeg dele vår historie.'' Forteller Fardowsa (34).

''Jeg hadde ingen arbeidserfaring fra tidligere og det var både skummelt og spennende å prøve meg på praksisplass ...

les mer »
Lørdag 19/09/15

Sammen for bedre helse

Administrator

På besøk hos AKER HELSEARENA. 

Helseforum for kvinner ble invitert til en omvisning på området og fikk høre om hvordan de arbeider og hvilke tilbud de har. Særlig interessant var det med Sunnaas Raskere Tilbake og Almas Hus på Geriatriske avdeling. Også flott at helsepersonell kan ta kontakt med Aker Helsearena for råd og veiledning, og at de kan henvise pasienter hit. Også møtte vi mange organisasjoner ...

les mer »
Onsdag 16/09/15

Øvelse gjør mester!

Administrator

«Jeg ønsker så gjerne å sykle sammen med barna mine, derfor er jeg her i dag» sier en kvinne mens hun ivrig klatrer opp på en sykkel for aller første gang i sitt liv! 

I strålende høstsol på Kampen Park arrangerte Helseforum for kvinner, i samarbeid med Syklistenes Landsforening sykkel dag den 10. september. Vi vet at mange ønsker å lære seg å sykle, derfor inviterte vi til sykkel dag i trygge ...

les mer »
Torsdag 13/08/15

Kan Helseforum for kvinner være med på å sikre framtidas helsenorge?

Administrator

''Kunnskapsutveksling mellom ulike studieretninger og «Helseforum for kvinner» kan være med på å sikre framtidas helsenorge'' konkluderte Khrono.no med da de tok turen til HFK og snakket om samarbeidet mellom HFK og Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA), samt Universitetet i Oslo (UIO). Les artikkelen her. 

les mer »
Lørdag 18/07/15

Helseforum for kvinner er 15 år !

Administrator

Siden år 2000 har vi bidratt til at flere tusen kvinner er blitt friskere og mer aktive. Mange kvinner med sammensatte utfordringer har oppnådd bedre livskvalitet, funksjonsevne og klarer å stå i arbeidslivet. .

Vi takker alle samarbeidspartnere og andre som har bidratt i arbeidet. I 2015 feirer vi 15 år!

les mer »
Fredag 17/07/15

Endelig klarte Fartun å gå i 17 mai tog !

Administrator

17. mai i år ble en ny opplevelse for Fartun (13). I fjor måtte hun se på toget fra tv-skjermen, men i år klarte hun endelig å gå i toget selv.

les mer »