FRA HJERNESLAG TIL ZUMBA

Helseforum for kvinner tar imot flere hundre aktive deltakere i året. Kvnner mellom14-90 år med bakgrunn fra hele verden inkludert Norge. En stor del erfra Somalia, Asia og Midtøsten. Awatef er en av dem.


To hjerneslag og flere hjertestans

Etter mange år med utallige sykehus innleggelser, to hjerneslag og flere hjertestans gikk jeg med krykker og følte at livet mitt var ferdig. Da jeg kom til Helseforum for kvinner hadde jeg så vondt helt inn i sjelen, men ble raskt mye bedre. Alt som skjer her er så bra og jeg har lært å ta vare på meg selv. Nå har jeg ikke vært syk på lenge og føler meg veldig bra!

Ikke alene hos Helseforum for kvinner

Her er vi ikke alene, en annen hadde også hatt hjerneslag og fått god hjelp av sykehuset og ansatte her på senteret. En dag satt hun på treningsapparatet mens tårene rant og kroppen skalv. Jeg trøstet henne og hjalp henne med øvelsene, for her bryr vi oss virkelig selv om vi ikke kjenner hverandre. Slik ble vi venner og hun har også blitt mye friskere.

Et nytt liv

Helseforum for kvinner har gitt oss et nytt liv og mye kunnskap. Her er det fredelig, sosialt og alle smiler og er hyggelige. Det er lett å få nye venner her og vi lærer om helse og samfunnet. Og så får vi hjelp til å være aktive slik det passer for kroppen vår med ulike helseplager.

Det gjør meg trygg å vite hva jeg kan gjøre selv, jeg har lært mye og er ikke lenger bekymret for min helse eller alderdom.

Jeg er så glad og vil rope det ut til hele verden!

Ikke sitt hjemme alene med negative tanker, men gå ut i verden, møt nye mennesker og få nye opplevelser! Også selv om man er gammel. De som sier at bestemødre ikke kan være aktive tar helt feil! Jeg har 10 barnebarn og nå trener jeg nesten hver dag!

Før jeg kom hit følte jeg meg som om jeg var over 100 år, men nå føler jeg meg ung igjen, som en 30 åring!

Støttet av Oslo kommuneVelferdsetaten i Oslo kommune GjensidigestiftelsenStudieforbundet Solidaritet Sparebankstiftelsen DNB og med bidrag fra Stiftelsen Scheibler